rendering__van+ness+lobby+2+story.jpg

VAN NESS CENTER


Location

San Francisco, CA

 

Size

247,000 sf

 

Services

Architectural and Interior Design, Branding

 

Collaboration

Boulder Associates, The Smith Group

 

Scope

Core & shell interior architecture and design for all public spaces; FF&E specification and procurement; Donor recognition, cultural and historic backdrop integration for this newly constructed office tower. Environmental graphics, signage and wayfinding graphics, art sourcing and procurement.

 

Recognition

Meeting USGBC LEED Silver

 

rendering_argentinian_van+ness_Proposed_08_pp.jpg
rendering_argentinian_van+ness_Proposed_16_pp+-+REVISED.jpg
rendering_BA_cedar+lobby+copy.jpg
rendering_argentinian_van+ness_Proposed_18+-+7th+Lot+Green+Roof.jpg

Collaborative Spirit

The Van Ness is the home of offices, new and established businesses, creative workspaces, conference facilities, a lobby and an outdoor plaza. An interconnecting series of art-filled public spaces unifies the building components. Far from a typical tower design, the Van Ness Center was conceived with the goals of exemplifying the collaborative spirit of San Francisco, fostering affiliations within the complex, and connecting the local community. The project features several sustainability solutions and products meeting US Green Building Council LEED Silver certification.

Proposed_07_pp.jpg
rendering_BA_geary+retail.jpg
rendering_BA_van+ness+lobby.jpg